• Gericht resultaten behalen met een gemotiveerd team

  Als leidinggevende wil je resultaten boeken door de talenten van jouw team zo goed mogelijk te benutten en ontwikkelen.

  Onze servicesOver ons

 • De dagelijkse inspiratiebron bij jouw werk en loopbaan

  Als medewerker weet je wat er van je wordt verwacht en krijg je alle hulpmiddelen om je werk goed te doen en je te blijven ontwikkelen.

  Onze servicesOver ons

 • Investeringen in medewerkers en talenten meetbaar maken

  Als HR-manager onderbouw je investeringen in talenten van medewerkers en maak je het effect op het bedrijfsresultaat inzichtelijk.

  Onze servicesOver ons

Ga naar de Academy

Software die jouw visie waarmaakt

De software die wij bieden bestaat uit verschillende componenten waarmee je als organisatie stapsgewijs één geïntegreerd platform opbouwt om jouw visie op het benutten en ontwikkelen van talenten waar te maken. Uiteraard is de software ook op tablet of smartphone beschikbaar.

Ontdek onze software

Continue professionalisering en effectmeting

Wij verbinden ons met jouw visie op talentmanagement. Dat betekent dat wij je helpen met nieuwe HR-inzichten, collegiale intervisie en monitoring van softwaregebruik en de daarmee beoogde doelstellingen.

Bekijk onze services

"We werken hier alleen nog in projecten. Elk kwartaal zijn er nieuwe projecten in de aanbieding. Medewerkers tekenen in op de projecten. Hun bijdrage en ontwikkeling wordt per project gewaardeerd."

Talentmanager overheidsinstelling

Het verhaal van Sophie

i-Talent

De i-Talent software en apps zijn gebaseerd op de volgende uitgangspunten: focus op talenten en ontwikkeling, feedback door het hele jaar heen, de medewerker in de lead, dicht op het dagelijkse werk, koppeling met organisatie en teamdoelen, gesprekscycli flexibel per doelgroep. En bovendien uitnodigend en eenvoudig in het gebruik.

Meer over i-Talent

MPA

Mijn Personeeladviseur is de oplossing voor bedrijven tot ongeveer 50 medewerkers die geen personeeladviseur in dienst hebben. MPA biedt software voor de gesprekken tussen leidinggevenden en medewerkers.

Ga naar MPA

i-Talent Academy

Dit is de plek om te reflecteren, inspireren en professionaliseren. Zo doen wij onderzoek naar nieuwe HR praktijken op het gebied van performance en talentontwikkeling en houden we de literatuur voor je bij.

Ontdek de Academy

"Wij hebben een feedbackcyclus in het leven geroepen met medewerkers in de regie. Zij vragen door het hele jaar heen feedback op bij collega’s en klanten en verwerken deze in hun ontwikkelplan."

Directeur woningcorporatie

Testimonials