• Gericht resultaten behalen met een gemotiveerd team

  Als leidinggevende wil je resultaten boeken door de talenten van jouw team zo goed mogelijk in te zetten en te ontwikkelen.

  Over i-TalentOver ons

 • De dagelijkse inspiratiebron bij jouw werk en loopbaan

  Als medewerker weet je wat er van je wordt verwacht en krijg je alle hulpmiddelen om je werk goed te doen en je te blijven ontwikkelen.

  Over i-TalentOver ons

 • Investeren in medewerkers en hun talenten

  Als HR-manager voel je je verantwoordelijk voor het realiseren van een resultaat- en ontwikkelgerichte cultuur

  Onze i-TalentOver ons

Ga naar de Academy

Software die jouw visie waarmaakt

De software die wij bieden bestaat uit verschillende componenten waarmee je als organisatie stapsgewijs één geïntegreerd platform opbouwt om jouw visie op het benutten en ontwikkelen van talenten waar te maken. Uiteraard is de software ook op tablet of smartphone beschikbaar.

Ontdek onze software

Continue professionalisering en effectmeting

Wij verbinden ons met jouw visie op talentmanagement. Dat betekent dat wij je helpen met nieuwe HR-inzichten, collegiale intervisie en monitoring van softwaregebruik en de daarmee beoogde doelstellingen.

Bekijk onze services

"We werken hier alleen nog in projecten. Elk kwartaal zijn er nieuwe projecten in de aanbieding. Medewerkers tekenen in op de projecten. Hun bijdrage en ontwikkeling wordt per project gewaardeerd."

Talentmanager overheidsinstelling

Het verhaal van Sophie

"Wij hebben een feedbackcyclus in het leven geroepen met medewerkers in de regie. Zij vragen door het hele jaar heen feedback op bij collega’s en klanten en verwerken deze in hun ontwikkelplan."

Directeur woningcorporatie

Testimonials