• i-Strategy Software

  Met i-Strategy brengt e-Progress sinds het jaar 2022 een gloednieuw en uniek softewareplatform op de markt om de strategische doelen van je organisatie te realiseren. Het platform kan zelfstandig worden gebruikt of in combinatie met i-Talent.

i-Strategy in drie stappen

De i-Talent software is eenvoudig uit te breiden met de nieuwe module i-Strategy op basis van onderstaande drie stappen. Met dezelfde stappen kan i-Strategy kan ook los worden ingezet voor het managen van een beleids- of veranderprogramma.

EEN STRATEGYMAP MAKEN

Een strategymap is en visuele weergave van de strategische doelen van je organisatie en de uitwerking ervan in thema’s, programma’s en projecten. Deze uitwerkingen vormen de basis voor de doelen van het team en de medewerkers.

Voorbeelden van een strategymap vind je hier

SOFTWARE INTRODUCEREN

De software bestaat uit drie lagen: organisatie, team en individu. De strategymap wordt op organisatieniveau ‘ingelezen’ en daaruit volgen de doelen voor teams en projectteams, die natuurlijk ook eigen doelen en resultaten kunnen toevoegen. Deze doelen en resultaten vertaalt elke medewerker naar een eigen strategisch actieplan. Uiteraard hoort hier een proces van overleg en afstemming bij, waarna de thema’s en acties in de software worden vastgelegd.

AAN DE SLAG

Omdat de strategie gedigitaliseerd is en medewerkers zelf hun eigen acties bijwerken, heeft elke team- of projectleider steeds een goed beeld van de bijdrage van het team aan de strategie. Hierdoor ziet ook de directie of het team ‘realtime’ het resultaat van alle teams samen: de realisatie van de strategie. Zowel teamleiders als directie kunnen op basis van deze informatie elk moment direct reageren of anticiperen.

Een inkijk in onze software

Vraag een vrijblijvende demo aan

Download ons laatste whitepapers

Drie keer per jaar verschijnt er een whitepaper over een actueel thema. Het derde thema in voorbereiding is: talent vinden in jouw organisatie.

Bitmap

Gratis whitepaper

Strategie in actie

Dit whitepaper gaat over hoe elke medewerker bijdraagt aan de strategie en toekomst van de organisatie, waardoor je meer betrokkenheid, betere gesprekken en een grotere impact bereikt.

  Whitepaper_2

  Gratis whitepaper

  Groeien ondanks een krappe arbeidsmarkt

  Door de krapte op de arbeidsmarkt is in nagenoeg alle sectoren een tekort aan mensen. Vanaf het tweede kwartaal van 2021 signaleert het UWV dat het aantal vacatures over de volle breedte blijft toenemen.

   • Klaar om aan de slag te gaan?

    Wil je meer weten over onze software of met ons van gedachten wisselen over hoe je in jouw organisatie werkt aan een resultaat- en ontwikkelgerichte cultuur?

    Vraag een demo aan