• Projectmanagement

    Externe ondersteuning bij een strategisch HR-project, een leiderschapsprogramma of het werken met teamplannen? Laat één van onze consultants of interim professionals tijdelijk deel uitmaken van je HR-team.

Onze aanpak

Wij geloven in een resultaatgerichte aanpak, waarbij we in beperkt tijdsbestek en doorlooptijd deel uitmaken van jouw HR-team. Onze interim- en projectmanagers zijn ervaren HR-professionals op het gebied van performancemanagement, leiderschap en talentontwikkeling. Zij dragen hun kennis en ervaring graag over aan jouw team. Daarom werken we bij voorkeur samen met een interne sparringpartner als projectleider.

Neem contact met ons op

IMPLEMENTATIE VAN I-TALENT

Onze ervaring met het introduceren en implemen-teren van de i-Talent software zetten we graag als interim projectmanager voor je in. We maken daarbij gebruik van onze beproefde WHY-WHAT-HOW aanpak, met draagvlak voor de visie op talent-gericht werken, het flexibel en op maat inrichten van de software en het activeren van ieders mindset en skills.

STRATEGIE & LEIDERSCHAP

Een discussie over een resultaatgerichte cultuur voeren wij graag. Liever nog ondersteunen wij je met een ervaren interim-manager om de strategie stuurbaar te maken, een leiderschapsprogramma te ontwikkelen of een nieuwe koers voor het HR-team uit te zetten. Met of zonder inzet van onze i-Talent software.

PROJECTEN VOOR TALENTONTWIKKELING

Hoe dagen jullie mede-werkers uit om nieuwe talenten te ontdekken en ontwikkelen? Welke interventies zijn mogelijk en hoe vertaal je die in een programma? Denk eens aan onze micro-projecten, een talent booster programma of een eigen Academy. Een van onze projectmanagers vertelt je graag meer over zijn of haar ideeën en ervaring hiermee.

  • Klaar om aan de slag te gaan?

    Wil je meer weten over onze software of met ons van gedachten wisselen over hoe je in jouw organisatie werkt aan een resultaat- en ontwikkelgerichte cultuur?

    Vraag een demo aan