Over e-Progress

ADVIES EN SOFTWARE VOOR RESULTAAT- EN TALENTGERICHT WERKEN

Ons team

SAMEN MAKEN WIJ E-PROGRESS EN GAAN WIJ VOOR GEÏNSPIREERDE KLANTEN

 

Charissa Kiezebrink

Advies & Techniek

Jouw HR-praktijk optimaal ondersteund door onze software, daar ga ik voor.

Marilou Marchal

Advies & Training

Samen met jou zet ik strategisch HR bij jullie op de kaart

Danique de Vos

Support & Communicatie

Ik zet de puntjes op de i voor klanten en collega’s

Frederike Eikeboom

Directie, klantrelaties & kwaliteit van dienstverlening

Geef medewerkers de regie over hun eigen bijdrage en ontwikkeling

Frank Kwakman

Directie, strategie & innovatie

Maak jouw visie op performance management waar met behulp van onze software

Annemiek Hoogenraad

Training & Coaching

Medewerkers zelf de regie geven over hun ontwikkeling, daar lever ik graag mijn bijdrage aan

Rolf Rosenmöller

Training & Coaching

Professionals ondersteunen “de beste versie van zichzelf” in de wereld te zetten

Angela Driessen

Advies & Projecten

Aandacht voor ontwikkeling, resultaten en waardering, daar help ik je graag bij.

e-Progress bestaat 18 jaar

Gestart vanuit concrete klantvragen en up-to-date door met klanten in gesprek te blijven.

2005 Zomer

Klantvragen

Vijf klanten vragen los van elkaar of wij ze kunnen helpen met het opzetten van hun jaarlijkse gesprekscyclus. Resultaat is enkele A4’s met de agenda van drie vaste gesprekken en handreikingen voor leidinggevenden en medewerkers.

2006 Winter

Van papier naar webbased

Al snel wordt de papieren cyclus samen met de eerste vijf klanten vertaald naar software. De cyclus wordt een compleet jaar doorlopen, te beginnen met het doelstellingengesprek en daarna stap voor stap uitgebouwd.

2007 Herfst

Start-up geboren

De try-out is succesvol, de software wordt uitgebreid op basis van de leerervaringen en online (‘software as a service’) uitgebracht onder de naam e-Progress | resultaatsturing bij professionals.

2010 Winter

Eerste productvernieuwing

Inmiddels van vijf via mond-tot-mond reclame gegroeid naar vijf-en-twintig klanten met weer nieuwe wensen. De introductie van nieuwe elementen als feedback, e-learning en personeelsplanning dient zich aan.

2014 Winter

Software en softskills

Naast software groeit de vraag naar vaardigheden voor feedback, gesprekvoering en leiderschap, zo constateren we in onze terugblik op het jaar. Daarmee verschuift de aandacht voor digitalisering naar de voorwaarden voor ‘het goede gesprek’.

2016 Lente

Het nieuwe beoordelen

Mede als gevolg van ‘agile’ denken ontstaan er bij onze klanten nieuwe ideeën over ‘beoordelen’ en de traditionele gesprekscyclus. In workshops met hen stellen we vast dat het flexibeler en inspirerender moet en vooral met meer impact op het dagelijkse werk.

2017 Zomer

i-Talent 3.0

Aansluitend op het nieuwe beoordelen, introduceren wij in deze periode onze nieuwe software onder de naam i-Talent 3.0. Door de combinatie van advies en software maken we vanaf dat moment een versnelde groei door naar bijna 100 klanten.

2019 Lente

Klanten enthousiast over 3.0

Dit jaar maken de laatste klanten de overstap naar i-Talent 3.0. Daarmee maakt 95% van de bestaande klanten gebruik van het nieuwe platform. De nieuwe klanten zijn vooral enthousiast over de mogelijkheid om de software voor verschillende doelgroepen anders in te richten.

2021 Lente

Continue dialoog

Mede door Covid-19 is de behoefte om frequent met elkaar in contact te zijn groot.  Het nieuwe beoordelen evolueert in continue dialoog en digitalisering helpt daarbij. Klanten investeren in uitbreiding van gebruiksmogelijkheden van i-Talent.

2021 Winter

Verbinding met strategie

Door introductie van de nieuwe Strategie module, verschuift de aandacht naar performance management en het realiseren van strategische doelen. De software krijgt daarmee impact op drie niveaus: organisatie, team en individu.

2022 Lente

Vernieuwd platform

Naar aanleiding van de introductie van i-Strategy wordt het gehele i-Talent platform gerestyled en wordt de functionaliteit op alle onderdelen verder verfijnd.

2023 Zomer

Gesprekkenmodule

Dit jaar heeft de Gesprekkenmodule een frisse update gekregen, ontwikkeld in nauwe samenwerking met onze klanten. Daarnaast hebben we ons team versterkt met consultants uit de praktijk.

Klaar voor meer inspiratie?

Wil je meer weten over onze software of met ons van gedachten wisselen over hoe je in jouw organisatie werkt aan een resultaat- en ontwikkelgerichte cultuur?