Samenwerking met AFAS partner: best of both worlds

Samenwerking met AFAS partner: best of both worlds

Sinds 1 juli werken wij samen met Proces Bouwers, een onafhankelijke organisatie, gespecialiseerd in advies en implementatie van AFAS software. e-Progress en Proces Bouwers versterken elkaar door de AFAS oplossing voor personeelsinformatie/ERP, payroll en onboarding te combineren met de i-Talent software voor performance en talent management. Door de slimme automatische koppeling vanuit ons partnership krijgt de klant ‘best of both worlds’, aangezien i-Talent een meer geavanceerde HRM-oplossing biedt dan AFAS. Proces Bouwers wil de i-Talent software onder de aandacht van haar klanten brengen die meer willen met HRM en medewerkerbetrokkenheid.

 

Wat biedt i-Talent meer dan AFAS?

Een ronde langs onze klanten die al jarenlang met plezier werken met zowel AFAS als i-Talent, leert het volgende over de toegevoegde waarde van onze software:

flexibiliteit in inrichting: gesprekken per doelgroep en kwalitatieve management informatie;
gebruiksvriendelijkheid: interactie tussen medewerker en leidinggevende;
geïntegreerde functionaliteiten: feedback, complimenten en persoonlijk actieplan;
eenvoudige integratie: talent management tools zoals TMA, Strength Finder, DISC;
missievertaling: van je organisatie naar bijdragen van je teams en medewerkers.

Wat biedt Proces Bouwers?

Door deze samenwerking kunnen wij bestaande e-Progress klanten, al of niet werkend met de AFAS oplossing, helpen om meer uit hun software te halen. Dit zijn de kansen:

verdere integratie: tussen de AFAS oplossing en i-Talent; denk aan alerts en follow-up voor het dossier van de medewerker, beoordelen van aflopende contracten, salariswijzigingen, uit dienst en verzuim;
via een BI-tool: beter gebruik maken van alle HR-data;
automatische conversie: van je huidige PI-systeem naar de AFAS oplossing.
Als je in bent voor verdere integratie tussen de AFAS oplossing en jullie i-Talent software, neem dan contact met ons op. Samen met Proces Bouwers bieden wij de perfecte oplossing voor organisaties die méér willen met HRM!

 

Meer informatie? Bel ons of maak een afspraak.

Graag tot horens en hartelijke groet,

e-Progress team